מתחילים עם הקראנץ׳:
ממיסים את הממרח לוטוס ושופכים אותו על הקורנפלקס, מערבבים על שכל הקורנפלקס מצופים טוב טוב ומפזרים על תבנית שטוחה ושמים בנתיים במקפיא.
עוברים תחתית:
טוחנים את עוגיות הלוטוס ביחד עם השקדים הטחונים והחמאה המומסת, משטחים את התערובת על תחתית תבנית עם שקף בקוטר 22 או 24 ומעבירים למקרר.
למוס:
מקציפים את כל החומרים ביחד עד שיוצא קציפה רכה ונעימה אבל יציבה!!
ומרכיבים:
על תחתית הלוטוס שמים מחצית מכמות המוס סמקרפונה, על המוס נשים מחצית הקראנץ׳ שעשינו ונפזר יפה ובאדיבות..
נשים את המוס שנשאר על הקראנץ׳ ונעביר למקפיא לפחות ל 4 שעות...
לסיום.. הרכבה וקישוט:
מוציאים את העוגה מהמקפיא ומורידים את השקף, אפשר להמיס ממרח לוטוס ולשפוך על העוגה אחרי שהוא מצטנן קצת.. ואז נשים על את הקראצץ׳ קורנפלקס...
וזהו