בסיר של המרק, שופכים קופסת שימורים אחת עם הנוזלים וטוחנים עם בלנדר יד.
מוסיפים את הקופסא השנייה, את המים ואת כל התבלינים.
מביאים לרתיחה קלה.
במקביל ממיסים בקערית את הקורנפלור עם כחצי כוס מים ומוסיפים לסיר.
מבשלים כ 5 דקות עד הסמכה.
טורפים 2 ביצים בקערית ומזרזפים עם מזלג לתוך המרק. ממתינים שהביצה תתקרש (תהפוך לצבע לבן) ואז מערבבים קלות. כך ממשיכים עד שכל הביצים נכנסו למרק.
מקשטים עם בצל ירוק חתוך לעיגולים או עירית קצוצה.