1. שוטפים היטב תחת זרם מים את עלי הסלרי והשמיר וקושרים אותם בעזרת גומיה.
2. קולפים את הבצלים בעזרת סכין, קולפים את הגזרים ותפוחי האדמה, הכרובית וגבעול הסלרי.
3. שוטפים היטב תחת זרם מים את הבצל, הגזר, תפוחי האדמה, הכרובית וגבעול הסלרי.
4. פורסים את הבצלים לפרוסות, את הפרוסות לרצועות ואת הרצועות לקוביות קטנות.
5. שופכים את השמן לסיר ומחממים על אש בינונית, מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
6. חותכים את החזה עוף לקוביות ומוסיפים לסיר לטיגון עד שמשחים קלות.
7. בינתיים, חותכים לקוביות קטנות את תפוחי האדמה, הגזר והכרובית חוצים את גבעולי הסלרי וחתכים כל חלק לקוביות קטנות מעבירים את כל הירקות לקערה.
8. כאשר הבצל והעוף מזהיבים, מערבבים בכף עץ ומוסיפים בהדרגה את הקמח, המים ואבקת המרק. על מנת שלא יווצרו גושים: ראשית מוסיפים את הקמח ובוחשים, אחר כך מוסיפים את המים ולבסוף מוסיפים את אבקת המרק מגבירים את האש לאש גבוהה.
9. כאשר המים כמעט רותחים, מוסיפים את כל הירקות החתוכים והאפונה ובוחשים היטב בכף עץ.
10. טועמים בזהירות, ומשפרים את הטעם במלח ופלפל.
11. מכניסים את עלי הסלרי והשמיר לסיר.
12. כשהמרק רותח, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות נוספות המרק המוכן כאשר הירקות רכים.
13. לפני ההגשה, מוציאים את השמיר והסלרי שקשרנו.
ובתאבון♥