קונים נתח טרי, לפחות קילו, מוציאים כשעה לפני העשייה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר,
מערבבים את השמן זית חרדל והדבש ומושחים היטב את הנתח. מטבלים בעלי הטימין ומפזרים בנדיבות פלפל גרוס ומלח גס.
מחממים תנור מראש ל 250 מעלות, שמים תבנית עם מים רותחים למטה (כדי שהשומן שמטפטף לא יעלה עשן),
מכניסים את המדחום כשקצהו במגיע למרכז של הנתח.
מניחים את הנתח על רשת מעל התבנית עם המים לכ 10- 15 דקות עד שנתח משחים. (הזמן תלוי בגודל הנתח ובתנור).
לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה של התנור ל 180 מעלות עד שהמדחום מראה 45 מעלות (למידת מדיום).
מוציאים את הנתח מהתנור ועוטפים אותו בנייר כסף כשהמדחום עדיין בפנים.
הטמפרטורה תמשיך לעלות וכשתגיע ל 60 מעלות הנתח מוכן.
המנוחה אחרי הוצאת הנתח מאד חשובה. גם הנתח ממשיך בבישול וגם הנוזלים נשארים בתוכו ולא פורצים החוצה.
מעולה לכריך- לאחר שהתקרר פורסים דק דק.