רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פחזניות
מתכון
כ-30 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

לבצק

למילוי קצפת

אופן ההכנה

פחזניות במילוי קצפת

אופן ההכנה למתכון לפחזניות

 בסיר שמים את המחמאה, המים, הסוכר והמלח ומחממים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.

מיד לאחר שהחמאה נמסה.

מכבים את האש.

מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם עד שהקמח הופך לבצק שנפרד מדפנות של הסיר.

מעבירים את הבצק לקערה של המיקסר, מחכים כחצי דקה ומערבבים עם מיקסר במשך כדקה עד שמתקבל בצק חלק

מוסיפים ביצה, מערבבים במהירות, מוסיפים מיד את הביצה השנייה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.  *טיפ. רמת מוצקות דומה לחומוס למריחה. 

פורסים נייר אפייה  על תבנית גדולה של התנור ומזלפים פחזניות.

להשתמש בצנתר בעל פיה רחבה בלחיצה אחת, 

מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות לכ- 20-25 דקות עד שהפחזניות מזהיבות. לאחר מכן, מוציאים אותן ונותנים להן להתקרר בחוץ.

לקצפת:

שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

לאחר שהפחזניות התקררו, חותכים אותם באמצע בעזרת סכין וממלאים בקרם.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון ברבורי פחזניות
כ-60 דקות בינוני כשר פרווה
תמונה של מתכון ״חבורוסת״
כ-25 דקות קל כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות