• מכניסים את הבייגלה למעבד מזון, וטוחנים הכל לפירורים דקים.
• מוסיפים אל תוך המעבד את החמאה והדבש, ושוב טוחנים הכל עד שמתקבל מרקם אחיד.
• את התערובת שופכים לתבנית, ומהדקים היטב בתחתית ובדפנות התבנית.
• לאחר מכן, עוטפים את התבנית ומכניסים למקפיא כ30 דקות לפחות.
אופן ההכנה למלית:
• על הבסיס שנוצר, מורחים ריבת חלב ושוב מחזירים למקפיא לשעה נוספת.
• ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל, בפולסים של כמה שניות כל פעם עד שיתאפשר לערבב הכל לקרם אחיד.
• לאחר שערבבנו והתקבל קרם אחיד, מצננים לטמפרטורת החדר, ויוצקים על הריבת חלב ומיישרים.
• מפזרים את שברי הבייגלה מעל, ושוב מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
* אפשר להכניס למקרר לשעתיים, עד שהשוקולד מתייצב.