1. מערבבים את המים, השמן והשמרים.
2. מוסיפים את המלח והקמח, ומוסיפים את הקוניאק.
3. אם התערובת עדיין דביקה מוסיפים מעט קמח ואם היא יבשה אז מעט מים.
4. מכניסים את הבצק לקערה ומכסים להתפחה לכ-30 עד 40 דקות (עד שהבצק מכפיל את עצמו בתפיחה).
5. קורעים עיגולי בצק מהתערובת (כ- 24 יח') ומותחים אותם מהצדדים (בזמן הטיגון הם מקבלים צורות משלהם).
6. מעבירים לטיגון עמוק בשמן על אש בינונית עד הזהבה.
7. לאחר הטיגון מפזרים אבקת סוכר מעל
8. בתיאבון !