אופן ההכנה:
מבשלים את הסלקים עד שמתרככים (בודקים ע"י החדרת סכין), מצננים ומקלפים עם קולפן.
חותכים לקוביות קטנטנות.
מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים מאד (שומרים בצד לקישוט).
קוצצים את הבצל ירוק, העירית והפלפל אדום.
מתבלים במלח, פלפל וחומץ בלסמי מצומצם.
לצורה העגולה מכניסים לרינג עגול ומהדקים.
תוספת מיוחדת:
פורסים 2 פרוסות עגולות מגבינת בושה עיזים, מניחים על הטרטר וצורבים עם ברנר.
מומלץ לשלב עם סלק רוקט ובצל סגול ברוטב בלסמי מצומצם, מלח ולימון.