• בעזרת מטרפה, נערבב יחדיו את כל המצרכים.
• על מנת להמיס את הג'לטין, נכניס את כל החומרים לאחר שערבבנו אותם למיקרוגל כ30 שניות בערך עד שהג'לטין יימס לגמרי.
• ניקח תבנית סיליקון עם צורה כלשהי שאנחנו אוהבים, ונשפוך לתוכה את התערובת.
• לאחר מכן, נניח את התבניות כ-40 דקות למנוחה על מנת שייתקשה.
* אפשר לזרז את תהליך ההתקשות על ידי הכנסת התבניות למקפיא כ-15 דקות.
• לאחר שהסוכריות ייתקשו ויתייצבו בתבניות, ניתן לחלץ אותן ולאכול , בתיאבון!