אופן הכנת העוגה:
• מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
• מערבבים יחד את הקמח, חצי כוס סוכר, אבקת אפייה, קוקוס, והסוכר וניל.
• בקערה קטנה מערבבים את החלמונים, השמן, המיץ ,התמצית וניל, הרום, וגרידת הלימון לתערובת אחידה.
• את התערובת מוסיפים בהדרגה לתערובת היבשה עד לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
• את הבלילה שופכים לקצף ומקפלים בתנועות מעטפה שהכל יתערבב ביחד עד לקבלת בלילה ללא גושים.
• משמנים 2 תבניות קפיץ עגולות 26.
• שופכים מעט מהבלילה לקבלת שכבה דקה.
*(אם נשאר תערובת אפשר לעשות עוגת טורט רגילה)
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל -150 מעלות כ20- דקות, עד שזה מוכן יש לבדוק עם קיסם.
• לאחר שהעוגה מוכנה יש להוציא אותה מהתנור ולקרר.
אופן ההכנה לקרם העוגה:
• להקציף את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
• על שכבת העוגה הראשונה למרוח ריבת חלב ומעל זה קרם, לסגור עם העוגה הנוספת ולצפות את כל העוגה מסביב.
• למעלה לזלף עוד ריבת חלב וקצפת כתאבת נפשכם.
• אפשר לקשט עם דובדבנים מסוכרים / קוקוס טחון גס/ וכל מה שבא ליד :)