מפרידים 5 ביצים ומקציפים לבן עם חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 2 כפות שמן, מוסיפים את התערובת הצהובה לקצף ומערבבים בצורת קיפול.
מוסיפים אבקת אפיה , חצי כוס קמח, 3/4כוס קוקוס 3/4 כוס אגוזים קצוצים, וחבילת שוקולד מריר קצוץ גס וחצי תפוז סחוט טבעי.
מערבבים הכל בצורת קיפול. משמנים תבנית שופכים בלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך חצי שעה עד שיוצא קיסם יבש.
*לא לשכוח אותה יותר מידי שלא תתייבש.
כשיוצאת שופכים עליה חצי כוס נס קפה חם, לאט ובעזרת מברשת לטפוח על העוגה. (כפית נס קפה עם מים חמים)
בתאבון!