1. מערבבים את הקמח, הסוכר והשמרים ומוסיפים מים עד שהבצק רך וגמיש אבל לא דביק.
2. נותנים 3 דקות מנוחה ואז מוסיפים את המלח.
3. נותנים לבצק לנוח בכלי אטום למשך רבע שעה.
4. מרדדים את הבצק לריבוע בעובי סנטימטר.
5. מורחים על הריבוע קצת נוטלה.
6. מגלגלם את הריבוע לנחש כאשר הנוטלה כלפי פנים.
7. מותחים בעדינות את הנחש וחותכים לטבעות בעובי כ3 ס"מ.
8. הניחו את המטבעות על נייר אפייה
9. הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהרוזלך מזהיבים קצת
10. הגישו ופזרו מעט אבקת סוכר למעלה כפינוק
בתיאבון (: