אופן הכנת הקובה:
מערבבים את הכל יחד,
לוקחים חצי קילו סולת,
כף שטוחה מלח,
כוס ורבע מים כוס מדידה - מערבבים.
אם הבצק קשה יש להוסיף קצת מים.
יוצרים כדורים משטחים וממלאים בבשר ומגלגלים.
אופן הכנת הרוטב:
נאוה משתמשת במיץ עגבניות של ספרינג קרטון,
מוסיפים 3 רסק עגבניות קרטון.
ממלאים מים ומוסיפים מלח.
לבשל 20 דק', כשהרוטב חם לא להנמיך את הלהבה.
מוסיפים את הקובות בזהירות, מערבבים ומבשלים 15 דק' על אש גבוהה.
בתאבון (: