סלט עלים מרענן וקליל עם משמשים ממולאים בגבינה ותערובת "צוקלומומו" המוגשים לצד רוטב תאילנדי מיוחד ומפנק.
מושלם להגשה בארוחת חג, כמנת ביניים, באירוח משפחתי ואפילו בסוכה.
1. הכנת הרוטב:
טורפים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת מרקם אחיד.
2. מילוי המשמשים:
חוצים כל משמש לרוחב, אך לא עד הסוף. בקערה קטנה, מערבבים את הגבינה עם 1/2 כוס מתערובת הצ'וקלומומו וקורט מלח.
ממלאים כל משמש ומניחים בצד.
כדאי למלא את המשמשים ממש לפני ההגשה.
3. הרכבת המנה:
בקערת סלט מסדרים את העלים, השקדים ויתרת התערובת. מניחים מעל את המשמשים ומזלפים את הרוטב או מגישים בצלוחית קטנה בצד.