אופן ההכנה:
• להפריד את הביצים, ולהקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
• בקערה נפרדת יש לערבב את כל החומרים היבשים ואז להוסיף את החלמון ואת שאר החומרים הנוזליים.
• לערבב יחד היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
• מוסיפים לקצף ומערבבים בתנועות קיפול.
• להכניס לתנור שחומם מראש ל150 מעלות עד להזהבה.
אופן ההכנה לקצפת:
• להציף יחד את כל החומרים, עד לקבלת קצף יציב ולזלף בתוך העוגה בצורות רצויות (מומלץ לגובה שיהיו בליטות)
אופן ההכנה לשוקולד:
• ממיסים יחד את כל החומרים בסיר על הגז, עד להמסה מלאה של כל החומרים ולערבב היטב.
• לחכות לקירור מלא, ולשפוך מעל הקצפת.
בהצלחה ובתיאבון ! :)