• נטרוף במטרפה ידנית ביצים וסוכר עד התאחדות מלאה, לאחר מכן נוסיף תמצית וניל , שמן, וחלב - ונמשיך לטרוף הכל יחד.
• ניקח קערה נוספת ונערבב בתוכה את הקמח, הקקאו, המלח, והאבקת אפייה. נוסיף אותם לתערובת השניה ונערבב מעט עד שאין גושים.
• את האוראו נשבור לחתיכות גסות ונוסיף לתערובת, ושוב נערבב אותם מעט.
• יוצקים אל תוך תבנית שקעים מהתערובת ומכניסים אל תוך תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15-18 דקות.
• לאחר האפייה, נכין כעת את קרם השוקולד.
אופן ההכנה לקרם שוקולד:
• נמיס ביחד חצי חבילה שוקולד מריר, 5 כפות נוטלה ו2 כפות חלב עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.
• מוזגים בעזרת כף על כל מאפינס ומפזרים מעל שברי אוראו.