1. שורפים את החציל על אש גלוייה עד שהחציל קלוי לגמרי
2. קוצצים את לב החציל עם קצת מהקליפה השרופה, מניחים בצד
3. מטגנים בסיר בצל סלרי ושום
4. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן
5. מתבלים בקינמון, כמון, בהרט מלח פלפל
6. בסוף התהליך מוסיפים את החציל הקלוי ומערבבים
7. לוקחים תבנית עגולה אישית בקוטר 10
8. משמנים בספריי שמן דף עלי פילו ומעליו מניחים עוד דף ומשמנים גם אותו
9. ממקמים את שני הדפים במרכז התבנית יוצרים שקע ממלאים מתערובת הבשר והחציל
10. לוקחים את דפנות דף הפילו ומקפלים לכיוון מרכז המאפה לאחר מכן הופכים את המאפה כשהסגירה של המאפה תיהיה כלפי מטה
11. מעטרים בפרוסת חציל חתוכה דק דק על גבי המאפה
12. אופים בתנור חם כעשרים דקות