1. מערבבים יחד את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת בצק
2. תופחים את הבצק שעה ורבע, ועכשיו אפשר להתחיל לעבוד
3. מחלקים את הבצק ל- 4 שיהיה יותר נוח לעבוד, משטחים כל כדור לעלה בעובי של 1.5 ס"מ בעזרת כוס הכי גדולה שיש לכן
4. באמצע לקרוץ עיגול קטן בעזרת פקק של בקבוק מי עדן או קולה
5. מניחים את כל החישוקים המוכנים על גבי מגבת עם מעט קימוח בתחתית, ומכסים בניילון
6. מטגנים את כולם בשמן עמוק 2-3 דקות מכל צד (להבה בינונית שלא יצאו כהות מידי)
7. אפשרי לטבול עם סוכר כשהם מיד יוצאים מהטיגון, או לטבול על צד אחד בשוקולד
אופן ההכנה לרוטב שוקולד:
ממיסים במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמנת עד להמסה מלאה, ממתינים מעט וטובלים חצי חישוק
* ניתן לפזר מעל סוכריות צבעוניות או אגזוים טחונים