רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוח מסוכר
מתכון

תפוח מסוכר

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

הטעם המתקתק והנוסטלגי של תפוח מצופה בסוכר בצבע מאכל אדום

• בשלב הראשון נצטרך לשפד את כל התפוחים  השטופים על מקלות/ שיפודים.
• ניקח את סוכר, מים וגלוקוזה, נרתיח אותם על הגז עד שמתקבלות בועות ממש ממש קטנות.
• לאחר שראינו את הבועות הקטנות נוסיף את הצבע מאכל (אדום) ונערבב היטב.
• נוריד את התערובת האדומה מהגז, נטבול את התפוח ונניח אותו הפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מהו גלוקוזה בעצם?
התפקיד של הגלוקוזה הוא למנוע התגבשות סוכר.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Tzvi255
Tzvi Rosenbaum

שלב ראשון צריך לשטוף ולנגב את התפוחים!!!!


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות