זה לא משנה איך תקראו לה, פשטידה מרוקאית, מעקודה או פשטידת מחמר
אם אתם מחפשים מנה טעימה וקלילה - הגעתם למקום הנכון.
אם נשאר לכם פירה שאתם לא יודעים מה לעשות איתו - הגעתם למקום הנכון.
לביבות תפוחי האדמה המרוקאיות הפריכות והטעימות האלה ישאירו לכם טעם של לעוד!
כדורי זהב מפוצצים בעושר של תבלינים ועשבי תיבול צפון אפריקאיים.
ליווי אידיאלי לכוס תה או קפה של בוקר, או אפילו כתוספת.
מחמאר זה סך הכל פירה מטוגן. מתכון מאוד מפורסם במטבח האלג'יראי, תוניסאי ומרוקאי שיכול להגיע בצורות שונות כמו עוגה, כדורים או לביבות.
מחמאר הוא למעשה שילוב פירה ותבלינים כאשר התוצר הסופי הוא פריך מבחוץ ורך מבפנים.
באופן המסורתי, המחמאר מוגשר בכריך עם חסה ועגבנייה על באגט.
החליפו את תפוחי האדמה של המחמאר בבטטה ותקבלו גרסא קלילה ומתקתקה יותר. תענוג.
לקבלת המרקם והטעם הטובים ביותר, השתמשו בתפוחי אדמה עם הרבה עמילן, כמו תפוחי אדמה רוסטים או איידהו. הם מושלמים להכנת מעקודה קלה ופריכה.
מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים מספיק למעוך עם מזלג. זה יעזור לוודא שהמחאמר חלק וקרמי.