1. חותכים את הירקות ומניחים כל אחד בצלחת נפרדת
2. חותכים את העוף לרצועות דקות
3. מכינים מחבת על הכריים על חום בינוני גבוהה ושופכים 6 כפות שמן זית (רבע כוס). יש לשים לב שהשמן לא מעלה עשן ולהנמיך את האש לפי הצורך.
4. כשהשמן חם מעבירים את הבצל ומערבבים. מחכים כדקה ומוסיפים את הגמבה והגזר מחכים עוד 2-3 דקות ומוסיפים את העוף והשום מחכים שהעוף יהיה לבן ומוסיפים רבע כוס סויה חצי כוס מים ותבלינים. מנמיכים את האש ומכסים עם מכסה וכל 3 דקות פותחים ומערבבים. מבשלים כ 15 דקות
5. מורידם מהאש וזה מוכן
בתיאבון (: