1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים במהירות גבוהה חמאה, סוכרים, שמן ווניל עד קבלת קרם תפוח ובהיר כ2-3 דקות
2. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב במיקסר עד שהן נטמעות בקרם החמאה ומתקבלת תערובת אחידה
3. מוסיפים את הקמחים(קמח, שקדים, פרג וא. אפיה) ומערבבים ידנית
4. לבסוף מוסיפים אגס מגורד ושמנת ומערבבים לבלילה אחידה
5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק, מסדרים מעל את פרוסות האגס
6. אופים כ45 דקות בתנור שחומם מראש ל175 מעלות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם מעט פירורים