• נחתוך לחצי כל טורטיה ונחצה לשניים, נמרח רוטב פיצה ונפזר גבינה צהובה מגורדת.
• נגלגל את הטורטיה לקונוס כך שהצד הישר והחתוך הוא השפיץ.
• אוחזים את הקונוס כמו גלידה ומפזרים מעל את התוספת הרצויה כגון: זיתים,תירס,פטריות ומוסיפים עוד קצת גבינה צהובה מגורדת.
• את הקונוס נשכיב על הסגירה בתבנית מרופדת נייר פרגמנט.
• נרסס בספריי שמן ואת אותה הפעולה נעשה בכל הקונוסים.
• יש להכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות עד הזהב כרבע שעה.
* במידה וזה יתחיל להשרף להוריד את המעלות ל180 זה תלוי בתנור שלכם.