הכנת הבצק
במיקסר עם וו לישה, לשים את כל החומרים למעט החמאה כ5 דקות במהירות איטית.
מגבירים בהדרגה מהירות ומוסיפים חמאה בהדרגה.
כשכל החמאה בתוך הבצק, מגבירים למהירות גבוהה ולשים כ5 דקות נוספות,
עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.מניילנים ומקררים כשעתיים -שלוש במקרר.
הכנת המלית
מרתיחים חלב, חמאה, סוכר ודבש.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה
מצננים במקרר.
הכנת הסירופ
מרתיחים כ2 דקות ומצננים.
הרכבה ואפייה
חוצים בצק לשניים ומרדדים למלבן בעובי 2-3 ממ ובגודל 20*25 סמ.
מורחים מחצית מהמלית ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה גם הבצק והמלית הנותרים.
מניחים בתבניות וגוזרים בעזרת מספריים חתכים לעומק הבצק.מתפיחים כשעה או עד הכפלת הנפח.
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב היטב.
מוציאים ומברישים בסירופ סוכר.