אופן ההכנה לבצק
לחמם את התנור לחום 170 מעלות.
לערבל את החמאה עם הסוכר להוסיף את הביצה ואת יתר החומרים לערבל עד לקבלת בצק נעים לא קשה ולא רך.
לקחת 1/3 מהבצק להכניס למקפיא .את 2/3 לרדד בתבנית אפיה בינונית ולהכניס למקרר (לא חובה)
בקערת המיקסר להקציף את הביצים יחד עם הסוכר ,להוסיף את הגבינה ואת השמנת ואת יתר המצרכים עד לקבלת עיסה קרמית !!
להוציא את התבנית מהמקרר ואת הבצק מהמקפיא .לצקת את העיסה על הבצק לקחת פומפייה לגרר בצד הגס מעל
העיסה לסדר שהכל יהיה מכוסה לאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות או עד שהבצק למעלה מקבל צבע חום
בהיר זה סימן שהעוגה מוכנה...להוציא לקרר העוגה טעימה למחרת .