רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מיני קובה גלילית
מתכון

מיני קובה גלילית

כ-25 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מלית

לבצק

אופן ההכנה

מנת מיני קובה מדהימה לאורחים 30 - 40 יח' קטנות

לבצק

1. טוחנים במעבד מזון את הבורגול המושרה עם התבלינים והמלח לכמה שניות
2. מוספים בהדרגה מים קרים, תוך כדי, עד קבלת בצק קשה שבו גרגרי הבורגול עדיין בולטים.
3. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד חצי שעה.

למלית

1. מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עם שמן זית עד ריכוך
2. מוסיפים את הבשר, המלח והתבלינים ומטגנים עד שהבשר מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומסננים. 
(המילוי צריך להתקרר לטמפרטורת החדר)


מחברים את הבצק והמלית

1. מחלקים את בצק הקובה לכדורים עגולים קטנים (במשקל 30 גר').
2. משטחים כל כדור, בידיים רטובות מעט לדיסקית שטוחה, ממלאים בכפית ממלית הבשר וסוגרים לכדור מעל המלית.
3. מעצבים לכדור שני קצוות מחודדים מעט.
4. מכניסים למקפיא ל- 15 דק' להתייצבות.מעבירים לטיגון בשמן עמוק, עד הזהבה

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות