לבצק
1. טוחנים במעבד מזון את הבורגול המושרה עם התבלינים והמלח לכמה שניות
2. מוספים בהדרגה מים קרים, תוך כדי, עד קבלת בצק קשה שבו גרגרי הבורגול עדיין בולטים.
3. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד חצי שעה.
למלית
1. מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עם שמן זית עד ריכוך
2. מוסיפים את הבשר, המלח והתבלינים ומטגנים עד שהבשר מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומסננים.
(המילוי צריך להתקרר לטמפרטורת החדר)
מחברים את הבצק והמלית
1. מחלקים את בצק הקובה לכדורים עגולים קטנים (במשקל 30 גר').
2. משטחים כל כדור, בידיים רטובות מעט לדיסקית שטוחה, ממלאים בכפית ממלית הבשר וסוגרים לכדור מעל המלית.
3. מעצבים לכדור שני קצוות מחודדים מעט.
4. מכניסים למקפיא ל- 15 דק' להתייצבות.מעבירים לטיגון בשמן עמוק, עד הזהבה