הכנת הבצק
שמים את הקמח והמלח בקערת המיקסר ומערבבים. בקערה נפרדת שמים את השמרים, הסוכר והמים ומחכים מספר דקות לתסיסת השמרים. שופכים את תערובת השמרים למיקסר ומוסיפים את החמאה. לשים באביזר הלישה עד לקבלת בצק אחיד. מוציאים את הבצק לקערה מקומחת, מכסים בניילון ונותנים לו לתפוח בחום החדר עד להכפלת נפחו (נוח יותר ועדיף להכין את הבצק יום מראש ולהתפיחו עטוף לילה שלם במקרר. ניתן לעבוד עם הבצק היישר מהמקרר.)
הכנת המלית
מכניסים את כל המצרכים לקערה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. יש לשמור את המלית במקרר עד שעובדים איתה.
הכנת העוגות
חותכים את הבצק לריבועים במשקל 85 גרם כל אחד. מרדדים כל חתיכה בעזרת מערוך לריבוע שצלעותיו באורך 10 ס"מ בערך. על כל ריבוע מניחים כף גדושה מהמלית. ניתן להוסיף צימוקים. סוגרים את האישיות על ידי קיפול למשולש (הצמדת שני הקודקודים הרחוקים זה מזה). יש לסגור את שני קצוות הבצק על ידי צביטה חזקה, כך שהמלית לא "תברח" באפייה. את שני קודקודי המשולש שנוצרו לאחר הקיפול יש להדביק זה לזה היטב ולשטח מעט את העוגה. את העוגות מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחקים שווים זו מזו, ומתפיחים בחום החדר כארבעים דקות. לאחר התפיחה מורחים על העוגות ביצה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, כ-20 דקות, עד שהעוגות מקבלות צבע חום זהוב.
מגישים חם ובתאבון!