השף קובי מזרחי, מומחה בצלייה על האש, בשיתוף קיבוץ נירים המגדל בטטות טעימות, מגישים מתכון מקסים וטעים לל"ג בעומר.
1. חותכים את הבטטה הקלופה לקוביות של 2 על 2 ס"מ, מעבירים לקערה ומתבלים בשיני שום שלמות, טימין טרי, שמן זית ורוטב הצ'ילי.
מערבבים טוב הכל ביחד.
2. מניחים על נייר אפיה, אורזים ואוטמים היטב ביריעת נייר אלומיניום. ומניחים בזהירות על הגריל או מנגל.
3. הופכים מצד לצד ואחרי כ-20 דקות, תלוי ברמת החום של המנגל/גריל, מורידים ומגישים בטטה מקורמלת, טעימה להפליא.
זאת תוספת נהדרת המהווה תחליף רב טעם לתפוח האדמה המסורתי. בתאבון.