1. מבשלים 1/2 כוס אורז עגול לפי הוראות יצרן, ברגע שמוכן מוציאים מהאש ומצננים.
2. מחממים תנור ל-190 מעלות. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור.
3. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים לעיסה אחידה.
4. מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים קציצות מהעיסה בקוטר של כ-5 ס"מ ובעובי של כ-1.5 ס"מ לערך.
ומניחים אותן בתבנית התנור ומברישים אותן בקצת שמן או מרססים.
5. מכניסים לאפייה של כ-25-30 דקות. הופכים את הקציצות ומחזירים לאפייה של עוד כ-10 דקות נוספות עד שמזהיבות.
6. מוציאים מהתנור ומצננים קלות לפני הגשה, בתאבון.