מערבבים במיקסר 200 גרם חמאה רכה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל עד שמתקבל קרם. מוסיפים 4 חלמונים ומקציפים קלות. מוסיפים חבילת גבינת ריקוטה 250 גרם, 1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל, 2 כוסות קמח שקדים טחונים ו-100 גרם קורנפלור. מערבלים עד שהתערובת אחידה. בקערה חדשה מקציפים 4 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה והשקדים. לתוך תבנית משומנת עגולה מעבירים חצי מהתערובת. באמצע מפזרים דובדבנים טריים או מקופסת שימורים, חשוב לא לשים בשוליים. מעל שמים את החצי השני של התערובת. אופים שעה ב-160 מעלות ומגישים בטמפרטורת החדר.