1. מערבבים בקערה גדולה, גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט וניל, חלמונים, קורנפלור ותמצית וניל.
2. מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר,מוסיפים לתערובת הגבינה ומקפלים בעדינות, מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת, ממשיכים לקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מסדרים נייר כסף בתוך תבנית תנור, שמים נייר אפייה מעל,מניחים רינג עגול ועוטפים את הדופן עם נייר כסף,שופכים את תערובת הגבינה,(אין צורך לשמן את התבנית) מניחים תבנית מים בתנור ומחממים מראש לחום של 180 מעלות, אופים למשך משך שעה (לא לפתוח את התנור) לאחר סיום האפיה,מכבים משאירים את העוגה בתנור עד שתתקרר ולאחר מכן מכניסים למקרר לכמה שעות כדי שהעוגה תתייצב.
4. מעבירים לכלי הגשה מבלי שתתפרק. מומלץ: מצפים את העוגה - מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, מזלפים על העוגה ומעצבים עם פירות העונה שוקולד ושלל פינוקים! עוגת גבינה שאף פעם לא מאכזבת