1. מתחילים בערבול הביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד, כעשר דקות
2. מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים שמן
3. מערבבים קפה קקאו ופודינג יחד ומוסיפים באיטיות, הפודינג הוא ה״קמח״ בעוגה
4. לא לערבל יותר מדי כדי לא לפגוע באווריריות הבלילה
5. משמנים תבנית קפיצית מספר 26
6. יוצקים את הבלילה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 25 דקות
7. בינתיים מכינים מלית. מקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה
8. מניחים בצד
9. מוציאים את העוגה ומרטיבים בחצי כוס מים רותחים עם כפית רום
10. את הקרם מעבירים לשקית זילוף עטשים חור גדול ומתחילים לזלף כדורים על התחתית
11. סיימתם קומה אחת זלפו קומת גג! חחחח( מזלפים כדורים על הבסיס ושכבה שנייה של כדורים בין המרווחים של השורה הראשונה)
12. מכינים גנאש מ 100 גרם שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה ויוצקים על הכדורים
13. מצננים ולפני הפריסה מפזרים קוקוס על הגנאש
14. מגישים :)