1. מפלפלים את בשר הבקר.
2. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המלח, רוזמרין ומים.
3. מורחים שכבה דקה של מלח על תבנית האפייה.
4. מניחים את פילה הבקר למעלה ומכסים עם המלח שנותר.
5. מוודאים שכל פילה הבקר מכוסה.
6. אופים בחום של 250 מעלות / 120 מעלות צלזיוס במשך 45-60 דקות
או עד לטמפרטורה הפנימית היא כ 120 מעלות.
7. להסיר ולתת לו להיות בחוץ 15 דקות.
8. להסיר את המלח מפילה הבקר ולנקות אותו.
9. פורסים ומגישים עם ירקות קלויים.
10. בתיאבון !