1. מחממים תנור ל 350 מעלות
2. משלבים את הפארפל, קוקוס ואגוזים בקערה גדולה
3. מורחים על נייר אפייה טפלון ואופים 20 דקות
4. בינתיים, בסיר שני ליטר משלבים שמן, סוכר ומלח
5. מבשלים, תוך בחישה מתמדת
6. מוסיפים את תערובת פרפל ומערבבים עד לתערובת אחידה
7. מוסיפים קינמון וקליפת תפוז מגוררת
8. מורחים על נייר אפייה טפלון
9. אופים 20 דקות ומערבבים לעתים קרובות
10. מוסיפים צימוקים. שוברים את הכל לחתיכות גדולות עם מרית
11. מאחסנים במיכל סגור במקרר עד ההגשה