מערבבים בקערה את המרגרינה ואבקת הסוכר ומוסיפים את החלמונים ,אבקת הסודה,קצפת צמחית, ולבסוף את הקמח.
שמים את הכל לבצק אחיד ומחלקים ל 6 כדורים שווים.
מניחים בצד ומכסים בניילון.
לוקחים כל כדור ומרדדים על משטח מקומח, חוצים למשולשים.
מניחים בקצה את המלית (את המלית מכינים בערבוב כל שאר המרכיבים במתכון: אגוזים, סוכר,סוכר וניל, חלבוני ביצה, קינמון ודבש) ומגלגלים.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה של הסיגרים.