רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טארט תפוחים אירי
מתכון

טארט תפוחים אירי

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

למלית

למאפה בצק

אופן ההכנה

טארט תפוחים בסגנון אירי - טעים ומגניב

1. מכניסים לקערה את הקמח ומקציפים עם הסוכר.
2. משלבים חמאה באמצעות בלנדר מאפה, מזלג או מעבד מאפה, עד שמתקבלים פירורים.
3. מוסיפים ביצה ומים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר פלסטיק במשך 30 דקות לפחות.
5. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות. מניחים אותם בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון, הסוכר והקינמון ומערבבים את התערובת
6. מחממים תנור ל 180C. משמנים 23 ס"מ צלחת טארט אירית עם מעט חמאה.
7. מרפדים צלחת מוכנה עם בצק מגולגל ולוחצים על הקצוות. חותכים את הבצק העודף.
8. מסדרים את התפוחים על גבי הבצק. מברישים עם מים את הקצוות של הקרום.
9. מגלגלים את הפיסות של הבצק ומכסים את התפוחים

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות