1. מכניסים לקערה את הקמח ומקציפים עם הסוכר.
2. משלבים חמאה באמצעות בלנדר מאפה, מזלג או מעבד מאפה, עד שמתקבלים פירורים.
3. מוסיפים ביצה ומים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר פלסטיק במשך 30 דקות לפחות.
5. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות. מניחים אותם בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון, הסוכר והקינמון ומערבבים את התערובת
6. מחממים תנור ל 180C. משמנים 23 ס"מ צלחת טארט אירית עם מעט חמאה.
7. מרפדים צלחת מוכנה עם בצק מגולגל ולוחצים על הקצוות. חותכים את הבצק העודף.
8. מסדרים את התפוחים על גבי הבצק. מברישים עם מים את הקצוות של הקרום.
9. מגלגלים את הפיסות של הבצק ומכסים את התפוחים