עוגת סופלה שוקולד עשירה ללא גלוטן שמתאימה לכל אירוע ובזמן הכנה מנימילי
מדליקים תנור על 180מעלות.
בסיר קטן ממיסים יחד את המרגרינה והשוקלד על אש נמוכה. לאחר שתערובת השוקולד נמסה לגמרי, מערבבים מעט, ומורידים מהאש לכמה דקות. בינתיים מערבבים בקערה את כל שאר החומרים היבשים.
פותחים את הביצים ומעבירים אותן, בזו אחר זו, שלימות, אל תערובת השוקולד ותוך כדי מערבבים היטב בכףץ
מאחדים את תערובת השוקלד והביצים עם תערובת הקמח ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית עגולה ואופים בתנור כעשרים וחמש דקות או עד שהעוגה יבשה מבחוץ,אבל עדין מעט רטובה מבפנים.
ניתן לצפות את העוגה ולוותר על הקישוט ולהפך.
הכנת הציפוי:
מחממים במיקרוגל את הקצפת.
מוסיפים לתוכו את השוקולד ומערבבים.
לאחר שהעוגה הצטננה מצפים עם התערובת שהתקבלה.
הכנת הקישוט:
מקציפים את הקצפת הצמחית במיקסר ביחד עם האבקת סוכר.