מחממים על אש בינונית חלב, תיונים ומקל וניל חצוי כולל התוכן שלו. מוסיפים כף מכמות הסוכר (מונע שריפת החלב)
בינתיים טורפים היטב ביצים, סוכר וקורנפלור לתערובת אחידה ונטולת גושים.
כשתערובת החלב רותחת רתיחה עדינה, שופכים בזרם דק תוף כדי טריפה לתערובת הביצים חצי ממנה.
מחזירים את כלל התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך כדי טריפה מתמדת (עד להסמכה)
מעבירים לתבנית ומכסים בניילון נצמד צמוד לקרם ומקררים.
לפני השימוש יש לטרוף היטב עד למרקם קרמי.