1. עוטפים את הדלעת באריזה ומיקרוגל פלסטיק ב 600 ואט במשך 7 דקות.
2. חותכים את החלק העליון של דלעת לגרוף את זרעי יחד עם כמה בשר (כ 7/8 כוס).
מכניסים למיקרוגל את הדלעת ב 600 ואט למשך 2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
3. מוסיפים כפות סוכר 1/2 והביצים לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. מסננים את התערובת. מוסיפים שמן וניל ומערבבים שוב. יוצקים את הפודינג לקערת הדלעת.
4. עוטפים בנייר כסף ומניחים אלומיניום בתוך תבנית אפיה. מוסיפים מעט מים חמים לסיר. אופים במשך שעה ב 320 מעלות צלזיוס. לאחר שזה נעשה, נותנים לזה להתקרר ושומרים במקרר עד שזה מתקרר לגמרי.
5. כדי להפוך את הרוטב קרמל, משלבים 4 כפות סופר ו2 כפות מים בסיר. מבשלים עד חום בהיר. מוסיפים 3 כפות מים ומערבבים.
יוצקים את רוטב הקרמל מעל הפודינג הצונן עם מנה של קצפת.
מקשטים עם עלי מנתה עבור צבע.