1. מחממים תנור ל-190 מעלות
2. מעבדים יחד חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה, תחילה במהירות נמוכה, למשך כדקה. מגבירים בהדרגה ומעבדים עוד 3-4 דק׳.
3. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד ובהיר.
4. מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים למשך כ-3 דק׳.
5. מוסיפים סוכריות צבעוניות - מערבבים מעט.
6. מוסיפים את המרשמלו המקוררים ומערבבים עד להיטמעות המרשמלו בבצק. (קירור המרשמלו מפחית את הסיכוי שהמרשמלו יתפשטו בעוגיה ויצרו מראה שבור אבל זה טעים בכל מקרה!).
7. בעזרת כף קטנה לגלידה יוצרים כדורים ומניחים באופן מרווח על נייר האפייה.
משטחים ממש מעט את העוגיות (הן עוד ישטתחו באפייה).
8. מכניסים לתנור למשך כ-7 דק׳ בלבד. אחרת המרשמלו יישרפו. העוגיות צריכות לצאת זהובות בצדדים אבל עדיין רכות למגע במרכז.
9. מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר.
לזיגוג
1. מחממים 1/2 כוס מרשמלו ו-1 כף חלב - אם במיקרו, מחממים בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לבין. ניתן גם לחמם בסיר על אש נמוכה מאוד ולערבב כל הזמן. מערבבים יחד את המרשמלו המומס, אבקת סוכר ו-1 כף חלב נוספת.
מערבבים עד לקבלת זיגוג מבריק ולא נוזלי מדי.
2. מכניסים את הזיגוג לשקית זילוף עם פייה עגולה בקוטר 0.1, (או מזלפים עם כפית!) ומזלפים על העוגיות שהתקררו. חשוב מאוד לזלף על עוגיות קרות, כי אם מזלפים על עוגיות חמות הזיגוג פשוט יימס.
3. לאחר הזילוף מכניסים את העוגיות למקרר למשך כ-20 דקות או עד שהזיגוג מתייצב.
בתאבון!