1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומזהיבים את הבצל, השום והג׳ינ׳ר למשך כדקה על אש בינונית-גבוהה.
2. מוסיפים צ׳ילי גרוס וממשיכים להזהיב למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את הירקות ומטגנים עד לאידוי הנוזלים.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממלאים פחית אחת במים ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים יין אדום, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכסים למחצה.
6. מבשלים את הרוטב למשך כ-45 דק׳ עד להסמכה, על אש בינונית-נמוכה.
7. לקראת סיום הבישול- מבשלים את הפסטה במי מלח.
8. מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
9. מוסיפים רוטב סויה ועלי בזיליקום טריים.
10. מערבבים מעט ומכסים למשך כ-10 דק׳, כך שהפסטה תספוג את הרוטב.
ניתן להוסיף מעל גבינת פרמז׳ן מגורדת.
בתאבון!