לפני שנתחיל,
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס ו מרפדים תבנית עוגה 6 אינצ' בנייר אפייה.
גוזרים 12 רצועות (0.5 x 4.0 אינץ ') של יריעת פלסטיק עם הקצוות גזוזים לנקודות משולשות.
שלב השוקולד והחמאה 113 גרם בקערה במיקרוגל למשך דקה בערך 1 ב 500 וואט עד שהשוקולד נמס.
בקערה נפרדת, שמנת יחד את הביצים והסוכר.
מוסיפים את השוקולד / חמאה תערובת ושמנת אל תערובת הביצים ומערבבים היטב.
מקפלים פנימה את אבקת קמח וקקאו עד ממש יחד.
יוצקים לתוך המחבת את העוגה ואופים 40 דקות ב 325 מעלות צלזיוס
כדי להפוך את הסרטים שוקולד, יוצקים את השוקולד המומס על רצועות של יריעת פלסטיק. לאחר שהשוקולד נהיה יבש אבל עדיין רך וגמיש, מרימים את רצועות פלסטיק ובזהירות מעצבים אותם כך שהקצוות לפגוש אחד את השני.
מסירים את רצועות הפלסטיק מן סרטי השוקולד ומסדרים על גבי העוגה.
מפזרים קצת סוכר של הקונדיטורים.