את הקציצות הגשנו לצד סלט דגים רמולדה - דג הרינג ברוטב במיונז ייחודי מופחת שומן ובתוספת נגיעות בצל של מעדני מיקי
1. חותכים את הקשה/קרום מסביב לפרוסות הלחם, ואם זה לחם אחיד לא פרוס פשוט להפריד את הקשה/קרום מסביב.
לטבול במים ולסחוט טוב טוב.
2. בקערה מעבירים את הלחם הסחוט ואת כל דאר המרכיבים מערבבים/לשים ביד טוב עד שמתקבלת עיסה אחידה ויפה.
4. במחבת על אש בינונית מחממים שמן בגובה ס"מ.
מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים מהעיסה קציצות בגודל כדור פינג פונג, ומניחים בזהירות במחבת.
מידי פעם מרטיבים שוב את הידיים לפני יצירת עוד קציצות.
5. מטגנים את הקציצות כמה דקות על כל צד עד שהן מזהיבות יפה ומתייצבות.
אני ממליצה לטגן כמה דקות עד שמזהיב ואחר כך להפוך את הקציצות על צידן השני עוד כמה דקות עד להזהבה, אם רואים שצריך עוד קצת טיגון אז להפוך שוב על שני צידן עוד כדקה - דקה וחצי עד לקבלת הזהבה שאוהבים.
6. מניחים את הקציצות המוכנות בצלחת עם נייר סופג, משאירים שיתקררו טוב וככה הן ייתיצבו יותר.
7. את הקציצות הגשנו לצד סלט דגים רמולדה - דג הרינג ברוטב במיונז ייחודי מופחת שומן ובתוספת נגיעות בצל של מעדני מיקי.