רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות תפוחי אדמה עם פטריות ותרד
מתכון

קציצות תפוחי אדמה עם פטריות ותרד

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

אביזרים

רכיבים לכ-25 קציצות

אופן ההכנה

קציצות בריאות ומפנקות

1. בסיר מרתיחים את תפוחי האדמה שהם שלמים עם הקליפה, עד שהם מתרככים.
בודקים מידי פעם ע"י נעיצת סכין באמצע התפוח אדמה לוודא שהוא מתרככך טוב.

2. אחרי שתפוחי האדמה התרככו, נותנים להם להתקרר, מקלפים את הקליפה ומגרדים בפומפיה גירוד דק.

3. בקערה מעבירים את תפוחי האדמה המגורדים ומוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים/לשים ביד טוב עד לקבלת עיסה אחידה ויפה.

4. במחבת על אש בינונית מחממים שמן בגובה ס"מ.
מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים מהעיסה קציצות בגודל כדור פינג פונג, ומניחים בזהירות במחבת. 
מידי פעם מרטיבים שוב את הידיים לפני יצירת עוד קציצות.

5. מטגנים את הקציצות כמה דקות על כל צד עד שהן מזהיבות יפה ומתייצבות.
אני ממליצה לטגן כמה דקות עד שמזהיב ואחר כך להפוך את הקציצות על צידן השני עוד כמה דקות עד להזהבה, אם רואים שצריך עוד קצת טיגון אז להפוך שוב על שני צידן עוד כדקה - דקה וחצי עד לקבלת הזהבה שאוהבים.

6. מניחים את הקציצות המוכנות בצלחת עם נייר סופג, משאירים שיתקררו טוב וככה הן ייתיצבו יותר.

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Noa347
Noa Padan

האם אפשר להשתמש בתרד קפוא של סנפרוסט במקום העלים? אם כן, מה הכמות מהקפוא?
תודה!


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות