רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קונוסים במילוי קצפת
מתכון

קונוסים במילוי קצפת

כ-30 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

קונוסים מבצק עלים עם שמנת מתוקה ופודינג וניל וכמובן הדובדבן שבקצפת, קינוח מתאים לאחרי הארוחה.

• נפשיר בצק עלים.
• נחתוך את הבצק עלים לרצועות לרוחב ונגלגל על קונוס או כל דבר שמזכיר את הצורה על מנת לקבל את הצורה.
• כשהבצק קיבל את הצורה , נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה.
• לאחר שהשחים מוציאים את הבצק עלים מהתנור ונותנים לו להצטנן מעט.
• לאחר הצטננות קלה, ממלאים את הקונוסים בקצפת שהכנו (אופן ההכנה בהמשך המתכון).
* אפשר להשתמש גם בקצפת מוכנה מהסופר, אך מומלץ להכין בבית!

אופן ההכנה לקצפת:
• נקציף שמנת מתוקה ופודינג וניל יחד עד קבלת קצפת אחידה.
* ניתן לעטר את הקונוסים באבקת סוכר ולשים דובדבן בקצפת.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון כנאפה
כ-30 דקות בינוני כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות