• נפשיר בצק עלים.
• נחתוך את הבצק עלים לרצועות לרוחב ונגלגל על קונוס או כל דבר שמזכיר את הצורה על מנת לקבל את הצורה.
• כשהבצק קיבל את הצורה , נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה.
• לאחר שהשחים מוציאים את הבצק עלים מהתנור ונותנים לו להצטנן מעט.
• לאחר הצטננות קלה, ממלאים את הקונוסים בקצפת שהכנו (אופן ההכנה בהמשך המתכון).
* אפשר להשתמש גם בקצפת מוכנה מהסופר, אך מומלץ להכין בבית!
אופן ההכנה לקצפת:
• נקציף שמנת מתוקה ופודינג וניל יחד עד קבלת קצפת אחידה.
* ניתן לעטר את הקונוסים באבקת סוכר ולשים דובדבן בקצפת.