ההום פרייז האלה הם חגיגה גם לבלוטות הטעם וגם לעיניים. עם הגוון החם והזהוב שלהם והמראה המנומר מתבלין הצ'ילי. בין אם אתם מתפנקים סולו או חולקים עם חברים, הום פרייז צ'ילי החריף הזה בטוח יעלה חיוך על הפנים וקראנץ' מספק לשיניים.
התכוננו לפיצוץ טעמים שיגרום לכם לחזור לעוד ועוד. אז למה אתם מחכים? תפסו מזלג ותחפרו היום בהום פרייז צ'ילי המתוק חריף הזה!
ההכנה כל כך פשוטה כך שתוכלו להנות מהום פרייז מנצח תוך כמה דקות!
1. נקלף תפוחי אדמה ונחתוך לקוביות.
2. על מנת שקוביות תפוחי האדמה יתרככו נשרה אותם שעה במים עם מלח.
3. לאחר שעה נייבש את הקוביות תפוחי האדמה בעזרת מגבת/נייר מגבת.
4. כשהקוביות התייבשו, נטגן אותם במחבת עם שמן
5. במחבת נוספת, נרתיח כ-2 דקות צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף עם מעט מלח
6. נוסיף את התפוחי אדמה למחבת השנייה ונערבב הכל טוב טוב
שימו לב!
יש להזיז מצד לצד שכל קוביות תפוחי האדמה יתכסו ויתערבבו היטב ברוטב מכל כיוון.
לשפוך לתוך צלחת את ההום פרייז ולפזר שומשום.
קחו קערה, פזרו רוקט בתחתית, עם כף גדולה הניחו את תפוחי האדמה עם הרוטב ופזרו שומשום מעל. הנאה מובטחת!
חיתכו את תפוחי האדמה שלכם לקוביות שוות בגודלן! רק ככה תקבלו צריבה שווה בין כל הקוביות ומידת עשייה תואמת.
ייבשו את תפוחי האדמה שלכם טוב טוב! אל תקלו בזה ראש! תפוח אדמה רטוב, לא יצרב כמו שצריך וכתצואה מזה לא יצא קריספי.