אופן הכנת הבצק
• מקציפים את החמאה כשהיא רכה עם אבקת הסוכר.
• מוסיפים את הביצה ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים רבע מהקמח (לנפות) ולערבב עם היד.
• לאחר מכן להוסיף את כל הקמח ולערבב עד לאיחוד לכדור בצק. לעטוף בניילון נצמד ושעתיים למקרר.
• לרדד את הבצק על משטח מקומח ולהכניס לתבנית טארט מתפרקת של 28.
• לחורר עם מזלג את הבצק בתחתית כדי שלא יתנפח ולהכניס למקפיא לרבע שעה.
• לאפות ב180 מעלות בין 15-20 דקות על להזהבה.
אופן הכנת המלית
• להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר, החלב והאינסטנט פודינג ותוך כדי להוסיף את הגבינה עד לתערובת קרמית.
• למלא את הפאי בקרם הגבינה ולהכניס למקרר לילה. למחרת יש להמיס במיקרו את הממרח לוטוס עד שנמס ולשפוך על הפאי.
• עדיף לעשות זאת במהירות כי הממרח מתקשה בקלות.
• ניתן לקשט בשוקולד לבן.
בהצלחה ובתיאבון ! :)