1. ממיסים שוקולד לבן, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים שאריות שוקולד, מקפיאים 10 דקות.
2. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז, שמים נייר אפיה בתבנית של תנור, מרססים שמן, יוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר.
3. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.
4. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.
5. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, טוחנים בבלנדר שוקולד חלב, מקשטים מעל (מדביקים את השוקולד עם שוקולד לבן מומס), מניחים שוקולד קינדר לקישוט.