מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
כשהפסטה מוכנה, מוציאים אותה ומסננים(שומרים 1/4 כוס של נוזל הבישול).
מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית וממיסים את החמאה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות
מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומערבבים.
מורידים את הגז לאש קטנה, ומערבבים רצוף משך 4-5 דקות, עד שהשמנת מסמיכה.
מוסיפים, מלח ופלפל על פי הטעם.
מוסיפים את הפרמזן והפטרוזליה ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך המחבת עם הרוטב, ואת 1/4 כוס נוזלי הבישול, ומערבבים.
מעטרים עם גבינת פרמזן ומעט פטרוזליה.