ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. בקערת המיקסר מערבלים את החמאה, הסוכר, תערובת מית הלימון וגרידת קליפת הלימון כ-3 דקות.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ואחריהן מוסיפים את היוגורט והלימונצ'לו.
4. מפסיקים את המיקסר ומוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח ואבקת האפייה ומפעילים שוב את המיקסר ומערבלים לעוד כדקה.
5. יוצקים לתבנית האפייה את התערובת ומכניסים לאפייה כ-55 דקות.
בודקים עם קיסם עץ במרכז העוגה יוצא יבש וקצת פירורים.
מוציאים את העוגה מהתנור.
6. מכינים את הסירופ:
בסיר קטן על אש בינונית שמים את הסוכר, מיץ הלימון והלימונצ'לו ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש לקטנה ומבשלים עוד כ-2 דקות. ומערבבים מידי פעם.
מסירים את הסיר מהאש
7. יוצקים את הסירופ על העוגה במספר פעמים, עד שכל הסירופ נספג טוב לתוך העוגה.
8. שהעוגה הצטננה לחלוטין מאחסנים בקופסא אטומה מתאימה בטמפ' חדר.